BedRooms

BedRooms, ünlü doğum koçu Ayşe Öner’in kitabının 8.basımında da önerdiği tek bebek odası markası oldu!

Uzun yıllar boyunca yüzlerce anne adayına hamileliği, doğumu ve bebek bakımını öğreten Ayşe Öner’in  bu birikimlerini paylaştığı ‘’Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı’’, ek bilgilerle zenginleştirilmiş 8. baskısını yaptı. Ülkemiz şartlarına uygun olarak hazırlanmış ve dünya çapındaki en güncel bilgilerle de zenginleştirilmiş bu eser, anne ve baba adaylarının baş ucu kitabı olmaya devam ediyor.

Anne adaylarının her konuda aklına gelebilecek sorulara ışık tutan ve onları bir çocuk sahibi olma mucizesine büyük bir güvenle hazırlayan kitabında Ayşe Öner, bebek odası hazırlığını anlatan bölümde BedRooms’u tavsiye ettiği tek bebek odaları markası olarak gösteriyor.  BedRooms’un sunduğu Cometa bebek odası sisteminin güvenlik ve sağlığı en ön planda tutması, yatağın geniş, yan korkulukların file ve lake olması istenen bölümlerin gerçek su bazlı fırınlama usulü lake olması tercih edilmesinin en önemli sebepleri arasında.

Ayşe Öner, 1976 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden mezun olduktan sonra birçok büyük hastanede bebek odası sorumlusu olarak görev almıştır. Doğum bölümünde edindiği deneyimler, kadınların hamileliğe hazırlanmasının ne kadar önemli olduğunu anlamasını sağlamış ve bu amaçla araştırmalarına ve eğitimlerine başlamıştır. 1989 yılında International Hastanesi Ante-Natal sınıfını oluşturarak ve ardından 1995 yılından itibaren HEM’de çalışarak anne ve baba adaylarını eğitmeye devam etmiştir. Ayşe Öner, 1997 yılından bu yana kendi adıyla kurduğu Ayşe Öner Hamile Rehberlik Kursları’nda ve değişik yerlerde verdiği seminerlerde, anne ve baba adaylarını hamilelik, doğum ve bebek bakımına hazırlayan eğitimlerine devam etmektedir.