BedRooms

Okula Başlarken

Okula başlamanın heyecanı ve çocuğunuza güvenle kullanabileceği bir oda hazırlamanın telaşı birbirine karışırsa… İşte tam da arayışlarınıza cevap verebilecek bir firma: BedRooms 2000 yılından bu yana İtalyan çocuk odası mobilyalarının sağlamlık, özgün tasarım ve modüler sistem mantığını sizlere sunuyor.

BedRooms’da çocuk odanızın ölçülerine göre bir araya getirilen modern çizgilerdeki tasarımlar doğru malzemeyle bütünleşince uzun yıllar zevkle kullanılabilecek alanlar yaratılıyor. Boya, cila ve malzemelerin tümü antitoksik ve su bazlı olup lakeler kaplamanın üzerine atılıyor. Çekmecelerde ve kapaklarda sadece yavaşlayarak kapanan mekanizmalar kullanılıyor. Tekerlekler stoplu. Kapanan tüm ünitelerde hava boşlukları ve tüm kapaklarda da tozluklar bulunuyor.

Çocuk odalarında belki de yataktan sonra en önemli parça olan masanızı artık kendi ihtiyaç ve zevkinize göre yaratabilirsiniz. İşinizi kolaylaştırmak için hazır sunulan masa şekillerinden birini seçebilir, ebatlarında değişiklik isteyebilir, ayak modellerine, çekmeceli olup olmayacağına karar verebilirsiniz.

Her modelde meşe, ceviz ve beyaz olmak üzere 3ahşap alternatifi, 11 farklı kaplama renk ve 19 lake renk alternatifini istediğiniz adette renk kullanarak kombine edebilir ve üzerlerine de birçok kulp seçeneğinden birini seçerek ısmarlayabilirsiniz.

İtalya’daki mağazalarla aynı satış fiyatlarıyla Göztepe’deki  BedRooms Showroom’undan alabildiğiniz bu çok özel çocuk odası mobilyaları, sizin için Milano’da üretilip 7- 8 hafta sonunda evinizde oluyor. Seçeceğiniz modül ve malzemeye göre fiyat aralıkları değişmekle birlikte firmamızın sağladığı ödeme kolaylıklarını da sorabilirsiniz.

Odanızı neşelendirmek için ise BedRooms’un geniş duvar kağıdı ve tekstil koleksiyonları ile özel halı dokuma hizmetlerinden  yararlanabilirsiniz.