BedRooms

BedRooms’a Gelirken

Bir bebek odası, veya yeni bir çocuk odası ya da genç odası tasarlamak üzere BedRooms’a uğramadan önce oda ölçülerinizi kontrol etmeniz size zaman kazandıracaktır. Odanızın basit bir şekilde de olsa metal bir metreyle ölçülerini alıp krokisini çıkarmak, ve üzerine gerekli notları yazmak için aşağıdaki linkten sizin için hazırladığımız Oda Ölçülendirme Cetveli’ni bastırarak kullanabilirsiniz.

Odadaki girinti, çıkıntıları, yani kolon ve kirişleri, pencere yüksekliğini, kalorifer varsa yerini ve sizin için önemli olan priz veya kumandaların yerlerini not etmeniz faydalı olacaktır. Sipariş aşamasına gelindiğinde riskli bulduğumuz tüm ölçüler montaj ekibimiz tarafından yerinde kontrol edilir.

Odada kalacak olan başka bir eşyanız, veya örneğin bebek odanız için almayı düşündüğünüz bir emzirme koltuğu vs. varsa bunların da ölçülerini not etmelisiniz. Yerine göre bir dolap yapılmasını isteyen veya genç odasına ranza gibi yüksek modüller düşünen müşterilerimiz tavan yüksekliklerini de kontrol edebilirler.

Bize geldiğinizde oda planınıza bakarak ihtiyaçlarınızı, sizin ve çocuklarınızın internet sitemizden görüp beğendiği, zevkinizi yansıtan modülleri konuşuruz. Olabilecek yerleşim tasarımlarını kabaca belirler ve fikirlerinizi alırız. Son olarak bebek veya çocuk odanızda görmek istediğiniz antitoksik kaplama renklerimiz ve su bazlı lake renk seçeneklerimizden özellikle beğendiklerinizi not ederiz. Odada kullanacağımız aksesuarlardan kulplar, isteniyorsa duvar kağıtları ve kişiye özel dokuma halılarımızdan da tercihleriniz belirlenerek not edilir. Ölçüleriniz içerisine mümkünse farklı yerleşim çözümleri gösterilerek yapılan çizimlerimizde odanızda kullanılacak mobilya ve aksesuarlarımız 3 boyutlu renkli canlandırmalarla fotograf kalitesinde sizlere sunulur ve seçiminiz kolaylaştırılır.

Ölçü tablosunu indirmek için aşağıdaki resme tıklayınız